Nemocnice Kadaň zavedla digitální knihu přání a stížností

Redakce 2024-02-03 07:31:00

Kadaň - Byli jste spokojeni v kadaňské nemocnici? Choval se k vám ordinující lékař nebo lékařka podle vašich představ?

Splnila návštěva vaše očekávání? Vaše pozitivní či negativní zkušenosti už nemusíte sdělovat kamarádce nebo rodině. Nyní můžete sdělit to, co máte na srdci hned na třech stanovištích v nemocnici. Dotazníkové terminály Ask Now jsou rozmístěny na třech stanovištích – u centrálního příjmu, v chodbě u vstupu na polikliniku a u obchodu s občerstvením. Po dobu tří týdnů zkušebního provozu vyhodnotí nemocnice e efektivitu každého z nich a ten, který nasbírá největší množství informací, bude umístěn natrvalo. „Žádná stížnost ani pochvala nezůstane bez povšimnutí a chyby se budeme samozřejmě snažit k vaší spokojenosti napravit,“ slibuje nemocnice.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

PRACOVNÍK/PRACOVNICE v sociálních službách - DPS Podbořany

Nabízíme: stálý pracovní poměr * na plný úvazek * nástup možný ihned. Životopisy zasílejte na adresu: sulcova@domovpodborany.cz Bližší info na telefonu: 415 214 423; nebo: 733 714 024 nebo osobně u paní Šulcové v době od pondělí do pátku od 9.00 do 15.00 hodin.
Kontakt: paní Šulcová
Tel.: 733714024
WWW: https://www.domovpodborany.cz/
E-mail: sulcova@domovpodborany.cz

Poslední videa

Poslední zvonění v 1.B ZŠ nám. 28. října v Žatci

Poslední školní den v pátek 28. 6. 2024 také prvňáci ze třídy paní učitelky Evy Svobodové dostali svá první v životě vysvědčení.

Přehrát video
Den otevřených dveří VÚ Buškovice a vystoupení bubeníků

V závěru června 2024 Výchovný ústav, SŠ a SVP v Buškovicích pozval úředníky, podnikatelé, veřejnost, přátele na Den otevřených dveří. Vystoupili i bubeníci ze skupiny Australien Buš-kovice

Přehrát video