Šachisté KP II zakončili sezonu, Žatec třetí, Louny čtvrté

Redakce 2024-03-05 12:25:00

V posledním letošním kole šachové soutěže družstev KP II jel Šachový klub Louny B do Mostu. S tamním Chess Most, který vede s velkým náskokem a počtem dvaceti sedmi bodů celou soutěž a míří postupem do vyšší soutěže, lounští prohráli nejtěsnějším poměrem bodů 4,5:3,5.

Výsledky na jednotlivých šachovnicích: Kameník – Reitinger 0:1, Šala – Lančarič remis, Volák – Klakurka remis, Hořan – Majerik remis, Vácha – Minařík remis, Šebl – Jarina remis, Kirchner – Černý 1:0, Budil – Heřt 1:0. ŠK Louny B obsadil celkově 4. místo (čtrnáct bodů) z dese-ti účastníků. Z okresních týmů se v této soutěži lépe dařilo týmu ŠK Magig Žatec, který získal o čtyři body více a skončil třetí. Sedmá příčka patří ŠK Postoloprty s osmi body. A tým Šachového klubu Louny v krajském přeboru Ústeckého kraje čekají ještě tři zápasy. Domácí s Povrly (3. 3.), venkovní proti Ústí nad Labem B (24. 3.) a závěrečné kolo soutěže doma proti Klášterci nad Ohří. Louny A jsou v tabulce zatím druhé s osmnácti body, tabulku vede Teplice Chess Club A (21 bodů). TJ Tatran Podbořany má bodů devět a je na deváté příčce z dvanácti týmů.

Na snímku dorostenci lounského šachového klubu při zápase z 18. února Louny C - Údlice. (lus, jar), foto: archiv klubu

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video