Velikonoční jarmark na ,,trojce“

Lucie Steklá 2024-03-29 05:23:00

Čtvrteční odpoledne minulého týdne patřilo v areálu Základní a mateřské školy O. Jaroše Louny velikonočnímu jarmarku. Každá třída měla svůj stánek a jeho sortiment pojala po svém. Školáci prodávali jarní výrobky či velikonoční mlsání. Během prodeje se tak učili finanční gramotnosti.

Původní myšlenka uspořádat jarmark vzešla ze školního parlamentu pod vedením pana učitele Majera a paní učitelky Mráčkové. Pro akci dokázali doslova zapálit učitele, jejich žáky a žáci zase své rodinné příslušníky.

,,Odpoledne ve znamení jara se nadmíru vydařilo. Moc děkujeme všem, kteří se zapojili do příprav, přišli se podívat, nakoupit a podpořit nás. Jsme rádi, že vás neodradil jarní deštík a že vás přišlo tolik. Nejvíce nás naplňovalo vidět všechny dětské obchodníky, jak si chystali své stánky, jak se snažili do poslední chvíle prodat vše, co si připravili. Doufáme, že jste si odnesli stejně krásný pocit jako máme my všichni,“ poděkoval žákovský parlament.

Spokojený a nadšený z akce byl také ředitel školy Vlastimil Lisse. ,,Jarmark se povedl, účast byla fantastická, školní nádvoří bylo zaplněné. Děti byly úžasné, přirozeně se učily finanční gramotnosti, komunikovaly s dospělými. Pro zpestření zazpíval školní pěvecký sbor pod vedením paní učitelky Petržilkové, dokonce si všichni přítomní společně zazpívali píseň Když jsem já šel přes Louny. Návštěvníky neodradil ani krátký jarní deštík. Zpětná vazba od rodičů je skvělá a jarmar se určitě dočká svého opakování. Chtěl bych poděkovat dětem, organizátorům a rodičům, kteří s dalšími rodinnými příslušníky přišli děti podpořit,“ řekl ředitel. (lus), foto: archiv školy


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video