Taneční obor ZUŠ Louny slaví úspěchy na Czech Dance Tour

Lucie Steklá 2024-04-08 09:42:00

Tanečnice Základní umělecké školy Louny se pod vedením učitelky Lenky Havlištové v sobotu 16. března 2024 zúčastnily regionálního kola taneční soutěže Czech Dance Tour v Ústí nad Labem. A že se jim dařilo! ,,V disciplíně mažoretky si v dětské věkové kategorii vytančily krásné druhé místo Růženky.

 V juniorské kategorii se na třetím místě umístily Arielky a v hlavní kategorii si druhé místo vybojovaly Jasmínky. Skupiny Kapičky, Arielky a Jasmínky si z disciplíny school exhibition vezou třetí místo. Jasmínky se zúčastnily i disciplíny Art dance v hlavní věkové kategorii a s bravurou si vytančily první místo,“ shrnulo úspěchy vedení školy.

Do konce školního roku se tanečnice ze ZUŠky Louny chystají na další soutěže: Postoloprtský Střevíc, Českolipský zvoneček, Elitery, Kvalifikace třídy C NBTA v twirlingu, Mistrovství Čech Czech Dance Tour a Kábrt cup. ,,Gratulujeme všem tanečnicím a paní učitelce Lence Havlištové k úžasným výsledkům a přejeme hodně štěstí v dalších soutěžích. Děkujeme za reprezentaci ZUŠ Louny,“ řekl ředitel ZUŠky Petr Novotný.

Podrobný seznam umístění tanečnic školy je: Růženky (mažoretky, dětská kategorie): 2. místo; Arielky (mažoretky, juniorská kategorie): 3. místo; Jasmínky (mažoretky, hlavní kategorie): 2. místo; Kapičky, Arielky a Jasmínky (school exhibition): 3. místo; Jasmínky (Art dance, hlavní kategorie): 1. místo. (red), foto: archiv školy 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video