Tragédie: Traktorista srazil vozíčkářku

Veronika Salášková 2012-09-08 00:44:00

Nečemice – Mladou ženu na invalidním vozíku srazil v pátek 17. srpna nedaleko Nečemic řidič traktoru. Dotyčná krátce po převozu do nemocnice zemřela. Její partner popsal, že důvodem proč ji traktorista neviděl, bylo, že mu ve výhledu z kabiny překážel velký balík sena.

„Před 17. hodinou jel ve směru z obce Třeskonice do Nečemic 33letý traktorista, když pravou částí přívěsu narazil do pravého boku invalidního vozíku, na kterém jela 31letá žena. Poškozená byla převezena do žatecké nemocnice, kde krátce po nehodě zemřela,“ sdělila tisková mluvčí lounské police Jaromíra Střelcová.
Zuzana Valachová si v pátek 17. srpna vyjela na elektrickém vozíku na výlet spolu se svým přítelem Danielem Kebertem, který ji doprovázel na kole. Ten také celý incident viděl. „Řidič vezl velký kulatý balík sena před sebou na vidlici traktoru, takže pořádně neviděl na silnici. Tím pádem neviděl ani Zuzku. Nehoda se stala nezodpovědností toho řidiče,“ popsal událost její Daniel, který na místo volal policii a záchrannou službu. Dodal také, že traktorista se za svůj čin dosud neomluvil ani jemu, ani Zuzčině rodině.
Daniel a Zuzka spolu bydleli pět let u jejích rodičů. „Přibližně do čtrnácti dnů se spolu měli stěhovat do bytu v Pečovatelském domě na Jihu v Žatci, který jsem jim pomáhala zařídit. Oba se na společné bydlení moc těšili. Měli spoustu plánů například na nejrůznější výlety třeba cestu na Slovensko a do lázní v Třeboni. Ty už nyní nezrealizují,“ neskrývala smutek kamarádka Zuzky Jaroslava Panská z občanského sdružení Roztančená kolečka. Zuzana a Daniel v něm spolu několik let tancovali.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video