Od října zamíří do Trianglu autobusy

Veronika Salášková 2012-09-24 00:35:00

Triangle – Zaměstnanci továren v průmyslové zóně Triangle se dočkají zavedení pravidelných autobusových linek přímo do zóny. Jízdné na nich bude zvýhodněné, budou na něj přispívat zaměstnavatelé. Autobusy mají začít jezdit od letošního října.

Autobusový spoj by měl objet celou průmyslovou zónu a zastavit na třech místech u jednotlivých továrních hal. Zatím se počítá se třemi zastávkami, které se již v Triangle nacházejí.
„Je plánováno zajištění dopravy na třísměnný provoz, kde vycházíme z požadavků investorů. Prozatím je počítáno s obsluhou tří zastávek, které již fyzicky existují v prostoru zóny. Ovšem je předpoklad, že s postupným zapojováním dalších investorů do systému budou vznikat další požadavky na zřízení zastávek co nejblíže k vybudovaným provozovnám,“ sdělila Magdalena Hanáčková, tisková mluvčí Ústeckého kraje.
Na jízdné budou svým zaměstnancům přispívat jednotlivé společnosti. Díky tomu by pro ně lístek měl být levnější přibližně o polovinu. První cestující by linka měla odvézt do práce 1. října. Dopravní obsluhu linek budou zajišťovat společnosti Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova a Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video