Úvod   /   Zprávy   /   Pozor, někdo se dívá!

Pozor, někdo se dívá!

Pavel Macák 2012-10-10 00:36:00

Cítoliby – Kazisvěti, nepořádníci, zlodějíčci a jim podobní v katastru Cítolib se nyní mohou obávat postihu za své nekalé činy, které páchají nebo mají v úmyslu páchat. Městys si totiž v minulých dnech pořídil takzvanou fotopast, která bude umístěna na místa, kde jsou páchány přestupky.

„Jde například o automobilisty nerespektování zákazové dopravní značky na polní cestě mezi Louny a křižovatkou v polích na silnici do Zeměch a Líšťan, o zákaz vjezdu do bažantnice, místa, kde se často objevují černé skládky nebo místa, kde jsou umístěny kontejnery pro tříděný odpad, ale lidé do nich vhazují jiný odpad. Prostě fotopast odhalí viníky a o to nám jde. Následně tyto prohřešky bude řešit policie nebo přestupková komise,“ řekl starosta městysu Petr Jindřich (na snímku). Podle něj bude fotopast často přemísťována a pokud se osvědčí, hodlá městys podobných zařízení zakoupit víc.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video