Neseďte doma: Kam dnes vyrazit na Podbořansku?

Jan Vnouček 2013-05-18 00:00:00

Podbořansko – Celá řada kulturních a zábavných akcí dnes, tedy v sobotu 18.5., vypukne na Podbořansku. Zkuste si vybrat z bohaté nabídky. 

Den otevřených dveří dnes pořádá Základní umělecký škola v Podbořanech. Rodiče s dětmi si mohou přijít poslechnout hudební vystoupení žáků ZUŠ, prohlédnout si učebny, výtvarný ateliér a taneční sál, případně si i vyzkoušet různé hudební nástroje. Dveře do uměleckého světa budou otevřené od 14 do 18 hodin.
První setkání pěstounských rodin z blízkého okolí pořádá Rodinné a mateřské centrum Jonáš z Podbořan. Pěstouni se v  jeho prostorách v prvním patře podbořanského kulturního domu sejdou od 15 hodin. Cílem je seznámení se a naplánování dalších společných akcí.
Udělat něco pro zdraví a ještě se přitom pobavit. To nabízí všem účastníkům 3. ročník bláznivého cyklistického maratonu Přes vesnice a chmelnice kolmo či pěšky. Ten startuje v Siřemi od 10 hodin. Pořadatelé z osadních výborů města Blšany pro letošek zvolili téma „pohádkové bytosti“. Trasa povede ze Siřemi do Soběchleb, Stachova, Blšan, Liběšovic a zpět do Siřemi. V každé vesnici je možnost si zakoupit občerstvení, připraveny jsou také soutěže.
Staročeské máje proběhnou dnes v Kryrech.
Mami, babi, pojďme si číst. Tak se jmenuje další akce, kterou ve své obecní knihovně pořádá obec Petrohrad. Tentokrát do království knížek zve děti i s rodiči. V případě pěkného počasí si lze vzít deku pro čtení na zahradě. Akce se koná od 15 do 18 hodin. 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video