Letní zábava pod rozhlednou

Jan Vnouček 2013-06-22 00:20:00

Kryry – Areál Letního kina v Kryrech během července a srpna opět ožije kulturou. Město ho letos znovu pronajalo Ivanu Krumlovi ze sdružení RestArt. Ten se v něm chystá pořádat jak filmové projekce, tak i hudební koncerty a divadelní představení. A pozor, první film zde bude uveden již 23. června.

Program promítání je ovšem oproti minulým letům omezený. V kryrském biografu totiž nelze uvádět snímky v digitálním formátu, na kterém dnes vychází drtivá většina premiérových snímků. „Podařilo se mi ale ještě sehnat čtyři filmy na 35 mm pásku,“ ujišťuje ale pronajímatel, že promítat se bude i v letošním roce. Případná modernizace technologie ovšem není na pořadu dne. „Město na digitalizaci nemá peníze a dotace a granty už vyschly,“ zdůvodňuje Kruml. V létě pod Schillerovou rozhlednou proběhnou také 1 až 2 hudební akce a jedná se i o hostování amatérského divadla.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video