Obyvatelé domu jsou proti parkovišti

Pavel Macák 2011-07-27 00:00:00

Postoloprty – Severočeské vodovody a kanalizace v minulých dnech dokončily rekonstrukci splaškové kanalizace v ulici 5. května v Postoloprtech. Tato akce byla realizována za peníze uvedené společnosti a v tomto týdnu by zde měla být zahájena rekonstrukce chodníků a vozovky.

„Rekonstrukce splaškové kanalizace proběhne i v další lokalitě. Na konci července by měla společnost SČVaK zahájit opravu kanalizace před zdravotním střediskem. S tou by pak měla skončit v září. Město zatím připravuje následnou úpravu tohoto prostoru. Chceme zde udělat nová stání pro odpadní nádoby, vozovku i rozšířit parkovací místa před jedním domem, kde je pro to vhodné místo. Je zde nevyužívaný chodník a zaparkovat by zde mohla čtyři auta. Ale je to jen úvaha. V první etapě rekonstrukce této části města se to rozhodně dělat nebude,“ řekl starosta Václav Ibl.
Zda se malé parkoviště pro čtyři auta bude vůbec dělat, o tom stejně rozhodne až zastupitelstvo. Zatím se tento záměr nelíbí obyvatelům zmíněného domu, kteří se ozvali na červnovém zastupitelstvu ústy občana Horáčka. „Obávají se o to, že by parkoviště ubralo zelenou plochu před jejich domem, ale ve skutečnosti by se jednalo pouze o čtyřiceticentimetrový pruh trávníku. Ale konečné rozhodnutí v této věci bude záležet na zastupitelích,“ objasnil starosta.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video