Miliony na opravy a investice

Veronika Salášková 2014-04-16 00:29:00

Žatec – Uvolnit celkem třicet osm milionů na financování oprav a investic pro letošní rok rozhodli žatečtí zastupitelé na svém jednání  v březnu. Jsou určeny na akce schválené v rozpočtu města. Mezi největší z nich bude patřit první etapa výměny elektroinstalace na gymnáziu, na niž je připraveno osm milionů korun, rekonstrukce vozovky a chodníků v Dukelské ulici, která počítá s 10,4 miliony korun, regenerace pravého břehu řeky Ohře – 4,5 milionu korun, rekonstrukce parkoviště u polikliniky, žatecké nemocnice s částkou 3,5 milionu korun a výměna oken v ZŠ a MŠ Dvořákova, na niž je nachystáno 3,2 milionu korun. 

Mezi menší akce patří třeba první etapa rekonstrukce Horovy ulice, na niž jsou připraveny dva miliony korun, sanace špatného stavu hradeb včetně cest, řešení havarijního stavu kapucínského kláštera a vyřešení přechodů pro chodce v Plzeňské ulici, na každou z nich je shodně přichystán milion korun. Na několik z těchto akcí již probíhá výběrové řízení na zhotovitele.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video