Mladí Pandíci bavili důchodce

Otto Urma 2011-08-09 00:00:00

Nepomyšl – Seniorům v Nepomyšli by mohli mnozí závidět. Málokde se vidí, aby se jim mladí spoluobčané pravidelně starali o jejich zábavu. A to ve svém volném čase a bez nároku na odměnu. Členové Dětského zájmového přírodovědného kroužku „Pandíci“ si svých prarodičů váží. Proto jim poslední červencovou sobotu za přispění městyse již počtvrté uspořádali Den důchodců. 

V místním kulturním domě pro ně tancovali, zpívali, recitovali a k obveselení pozvali několik hostů. K tanci a poslechu po celé odpoledne hrála kapela Jaroslava Pinkase a vystoupil taneční soubor Perličky z Kryr. A aby toho nebylo málo, losovaly se na závěr vstupenky o krásný dort. Do podoby nepomyšlského zámku ho upekla Kateřina Gálová z Podbořanského Rohozce. „Mrzelo nás, že tady důchodci nemají žádný svůj den, tak jsme se rozhodli, že jim uděláme nějakou oslavu,“ přiblížila motivaci kroužku jeho vedoucí Nina Jelínková. Bohužel jejich snahu ocenila jen hrstka návštěvníků. Ti, co dorazili, ale určitě nelitovali. Mezi ně patřily také Františka Čechová a Anna Tempelová. „Líbí se nám tu. Je to moc hezké, jak děti vystupují. Jen škoda, že prší. Jinak by přišlo určitě více lidí,“ shodly se.

Napsal(a): Otto Urma

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video