Safety Road mladým přiblížila rizika silničního provozu

Lucie Steklá 2015-04-29 15:17:00

Louny - Život máš jen jeden. Tak k němu tak přistupuj! To je heslo projektu Safety Road, akce na níž si mohli mladí lidé a další zájemci vyzkoušet automobilový či motocyklový trenažér, simulátor nárazu nebo otočný simulátor, zhlédnout ukázku první pomoci, či výstroje a vybavení Policie České republiky.

Workshop se uskutečnil v prostorách Kulturního domu Zastávka v Lounech a pro mladé řidiče ho připravil Ústecký kraj ve spolupráci s policií. Jednalo se o veletrh prevence pro mladé řidiče, v rámci kterého se široká veřejnost, ale především začínající řidiči z řad středoškoláků hravou a zajímavou formou seznámili s riziky silničního provozu. „Snahou je eliminovat časté tragické nehody mladých řidičů. V posledních několika letech dochází často k nehodám mladých lidí, při nichž dochází ke smrtelným zraněním. Před necelými dvěma týdny se taková nehoda odehrála u Lenešic, zemřela při ní mladá dívka, v minulém roce u Peruce, kde zemřeli tři mladí lidé,“ uvedla Jaromíra Střelcová, tisková policejní mluvčí.

Více informací čtěte v tištěném vydání Lounského pressu, fotogalerie zde

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video