Levnější teplo zákazníky láká

Lucie Steklá 2016-05-25 09:45:00

Louny – Více než polovina zákazníků společnosti Energie Holding (EH), která zajišťuje dodávky tepla v Lounech, využila nabídky na levnější teplo. „Na konci loňského roku nabídla všem svým zákazníkům výhodnější ceny tepla, pokud uzavřou pětiletou smlouvu na odběr tepelné energie. Nový smluvní vztah zároveň přináší jednosložkovou cenu, která je pro zákazníky srozumitelnější. Program teplo pro Louny využilo do poloviny května již padesát procent z pěti tisíc zákazníků,“ uvedl Lukáš Jankovský z EH.

Průměrná domácnost by měla s cenou tepla výhodnější o 8,7 % ušetřit každý rok téměř dva tisíce korun oproti standardní ceně tepla, pro průměrný bytový dům představuje roční úspora zhruba padesát tisíc korun. „Od začátku roku se na osobních schůzkách setkáváme se zástupci našich odběratelů, se kterými projednáváme detaily nové smluvní dokumentace. Téměř desetiprocentní sleva a jednosložkový způsob vyúčtování se setkávají s velkým zájmem našich zákazníků. Většina z nich musela nabídku na výhodnější ceny tepla projednat ve svých společenstvích vlastníků jednotek. Do poloviny letošního roku bychom rádi do věrnostního programu zapojily dvě třetiny lounských zákazníků,“ řekl předseda představenstva Pavel Jonáš.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video