Dvě vážné nehody, jeden mrtvý, šest těžce zaněných

Lucie Steklá 2016-06-13 08:53:00

Louny (lus, hrd) Dvě vážné dopravní nehody se staly v sobotu dopoledne na Lounsku. Při čelním střetu dvou aut u Peruce zemřel řidič staršího typu škodovky, u Postoloprt bylo těžce zraněno šest lidí.

Tragická nehoda se stala zhruba v 10.40 hodin u Peruce nedaleko odbočky na Libochovice. Okolnosti nehody se stále vyšetřují. Podle dosavadního zjištění policistů starší řidič škodovky zřejmě vyjel do protisměru v okamžiku, když opačným směrem přijížděl vůz Peugeot. Auta se srazila čelně. Řidič škodovky utrpěl zranění neslučitelná se životem. Další vážná nehoda se odehrála za přibližně půl hodiny na silnici I/7 u Postoloprt, kde se srazila tři osobní auta.
Tři osobní auta se střetla zhruba v 11.15 hodin na silnici I/7 u Postoloprt na přemostění řeky Ohře. Hasiči museli po příjezdu na místo souběžně vyprošťovat 4 osoby ze dvou vozidel. Likvidace této nehody si vyžádala úplné uzavření komunikace. Na místě museli zasahovat hned dva vrtulníky letecké záchranné služby a několik sanitních vozidel. „Při nehodě se zranilo šest osob. Jejich zranění byla poměrně těžká, dva lidi transportoval vrtulník do nemocnice, ostatní rozvezly sanity do okolních nemocnic,“ uvedl velitel zásahu Michal Hrdlička z HZS Ústeckého kraje. Část úseku na hlavním tahu z Chomutova do Prahy byla uzavřená skoro čtyři hodiny, zhruba do třetí hodiny odpolední.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video