Úvod   /   Zprávy   /   Smrťák na R7

Smrťák na R7

Lucie Steklá 2016-09-07 09:46:00

Postoloprty – Nejtragičtější nehoda letošního roku se stala v úterý vpodvečer na silnici I/7. Po 18. hodině si střet čtyř vozů vyžádala tři lidské životy. U odbočky na Louny západ se srazil kamión, dodávka a dvě osobní auta.

Nehoda byla na tísňovou linku nahlášena v 18.22 hodin. Došlo k ní ve směru od Prahy. Oběťmi jsou řidič kamiónu, dodávky a jednoho z osobních vozidel. „Těžce zraněn byl spolujezdec z dodávky, který byl transportován vrtulníkem do nemocnice. Další čtyři lehce zranění jsou z druhého osobního vozidla, byli převezeni do nemocnic,” upřesnila krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.
Silnice byla mezi 50. a 52. kilometrem zcela uzavřena po dobu záchranářských prací a vyšetřování nehody. Mimo jiné bude potřeba vyprostit kamión, který po srážce skončil v příkopu. Policisté odkláněli dopravu od Chomutova přes Louny a od Prahy přes obec Zeměchy. „Příčina a okolnosti jsou předmětem šetření,“ dodala Bartošová.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video