Pivařům bude letos vládnout Rebelka Lenka

Veronika Salášková 2011-10-05 00:00:00

Žatec – Soutěž Miss chmele a piva v sobě spojuje dobrou chuť piva a krásu dívek, které jeho producenty – pivovary, reprezentují. Finalistky se letos, stejně jako v předchozích letech, veřejnosti představily již na začátku září na Dočesné. Nejprve degustovaly ve Chmelařském institutu, mezi třemi vzorky piva měly za úkol poznat to své. Další úkoly – technické disciplíny, pak plnily přímo na náměstí Svobody před zraky návštěvníků Dočesné. Patřilo mezi ně česání chmele na čas, tanec s korbelem piva na hlavě a čepování piva ve stáncích svých pivovarů. Body za tuto část sice byly rozdány, o vítězce soutěže se ale rozhodlo tradičně na prknech, která znamenají svět v žateckém divadle.

Minulý pátek se zde konal finálový galavečer, kde dívky měly poslední příležitost zabojovat o korunku a titul. Předvedly své volné disciplíny – mezi nejčastěji volené patřily různé styly tance, dále zahrály ve scénce, zacvičily nebo žonglovaly s koulemi. Poslední disciplínou, v níž se deset finalistek mohlo blýsknout, byla mezi pány oblíbená promenáda v plavkách. Vítězkou a Miss letošního ročníku se stala finalistka č. 7 Lenka Hovorková, která zastupovala Havlíčkobrodský Rebel. První vícemiss  se sta-la Hana Hegarová, která s číslem 3 soutěžila za Rodinný pivovar Bernard. Druhou vícemiss byla zvolena Marie Bartíková, která hájila barvy Suchdolského Jeníka. Miss Sympatie čtenářů našich novin se stala dívka s číslem 2 – Zdeňka Zavadilová, která reprezentovala Žatecký pivovar.
Večerem provázel Vladimír Hron, který se předvedl nejen v roli moderátora, ale také zpěváka a kouzelníka, v čemž konkuroval mistru světa v tomto umění – Pavlu Kožíškovi a jeho asistentce Martině Dvořákové. Ti během večera vystoupili hned dvakrát. Dále zatančila egyptský tanec s křídly skupina Bailamos. Diváci také shlédli video se záznamem soutěžních disciplín z Dočesné a z týdenního soustředění dívěk ve Spojených arabských emirátech.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video