Počasí létu přálo, na koupališti padl návštěvnický rekord

Lucie Steklá 2017-08-17 14:36:00

Louny (lus) Prázdniny se přehoupli do závěrečné čtvrtiny, školáci si užívají poslední dva týdny volna a počasí jim většinu dní přeje. V červenci bylo zamračeno či deštivo jen několik dní, ostatní mohly děti využít k vodním radovánkám. 

Znát je to také na městském koupališti, které po nezbytných opravách otevřelo začátkem června. Během dní, kdy teploty přímo vyzývají ke koupání, míří stovky návštěvníku právě tam. V úterý 1. srpna na lounském koupališti dokonce padl návštěvnický rekord. „Během tohoto dne nás navštívilo 1 326 lidí,“ řekl Radek Příhoda, ředitel Správy sportovních zařízení města Louny.  Koupaliště v letošním roce nabízí několik novinek, více prostoru pro maminky s dětmi, vstupy do areálu i na tobogány přes turnikety i zrekonstruované sociální zařízení. Určitě vítanou novinkou je již od konce července fungující wifi připojení k internetu, které je na koupališti zdarma. Nově také přehled o teplotách vzduchu a vody ve všech bazénech, včetně času, nabízí digitální ukazatel. Koupaliště je otevřeno denně od deseti do dvaceti hodin. Zpřístupněno bude do 31. srpna.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video