Devět utkání, devět výher lounských basketbalistů!

Lucie Steklá 2017-12-21 14:11:00

Devátá výhra v řadě, basketbalisté válí. V letošní sezoně ještě nepoznali prohru. Muži Basket Akademy Louny prostě válí! S osmnácti body nyní vedou tabulku Severočeské ligy s náskokem jednoho bodu na druhý BK Levharti Chomutov a dvoubodovým náskokem na třetí BK Teplice. Právě favorita soutěže z Teplic lounští basketbalisté porazili na domácí palubovce minulý týden. Další utkání čeká muže až 12. ledna 2018, kdy hrají na horké půdě BK Horejsek Děčín. Tým BA Louny děkuje všem příznivcům za skvělou podporu v letošním roce.

Louny (mj) V rámci 10. kola Severočeské ligy odehráli muži Basket Akademy Louny své poslední utkání na domácí palubovce proti týmu Sluneta Ústí nad Labem.  Několikanásobný mistr ligy se letos pohybuje na konci tabulky a do Loun přijel uhrát co nejlepší výsledek. To se hostům nepodařilo, když o utkání bylo rozhodnuto již v první čtvrtině, kdy si lounští basketbalisté především díky dobré obraně a střelbě za 3 body vybudovali 20ti bodové vedení. Od této chvíle si v domácím dresu s chutí zahráli všichni borci a v poklidném tempu dokráčeli do poločasu 50:27. Od začátku druhého poločasu Sluneta již nepředváděla basketbal a především realizační tým hostí, který evidentně neunášel další prohru v této sezoně, začal sprostě nadávat na rozhodčí a všechny kolem sebe. Druhý poločas utkání se tak již pouze dohrával a s basketbalem neměl bohužel nic moc společného. „My však bereme další výhru 88:66 a s rokem 2017 se v Severočeské lize loučíme s bilancí 9:0, která znamená průběžné první místo v Severočeské lize mužů,“ vzkazují lounští basketbalisté. Body: J. Hnátek 22 b, Z. Pešek 17 b, M. Jakeš 16 b, S. Turay 14 b, T. Peterka 8 b, P. Báťa 3 b., M. Maršál 2 b, K. Patzak 2 b, V. Polcar 2 b, M. Vacek 2 b. Utkání sledovalo 60 diváků. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video