Krajánci se zlobili, napsali nám, ale.... na člověka se stejně kašlalo

Pavel Macák 2011-11-28 00:20:00

„Na tomto webu byl zveřejněn článek s nadpisem … a na člověka se kašlalo, kde jsou uvedeny připomínky k údajnému nehospodárnému využití deseti milionů korun při rekonstrukci silnice číslo I/28. V článku je jako viník tohoto stavu zmiňován investor – Ústecký kraj.

Proti takovému tvrzení se musím ohradit a prosím o uvedení na pravou míru. Investorem staveb na silnicích I. třídy, které jsou v majetku státu, je Ředitelství silnic a dálnic ČR. Z jeho zadání a rozpočtu byla též rekonstrukce silnice č. I/28 realizována. Proto byly také připomínky ke stavbě zaslané na Krajský úřad Ústeckého kraje předány na Ředitelství silnic a dálnic. Ústecký kraj není vlastníkem silnic I. třídy a nenese za ně odpovědnost,“uvedla tisková mluvčí Ústeckého kraje Magdalena Hanáčková.
Proti tomuto upřesnění samozřejmě nic nenamítáme a Ústeckému kraji, který nebyl investorem, se za chybu omlouváme, ale současně je třeba dodat, že rekonstrukce silnice probíhala na území Ústeckého kraje a Krajský úřad měl být také tím, který měl ze své pozice podobnému excesu zmíněného investora důrazně zabránit, což se nestalo, a měl by hájit zájmy a oprávněné požadavky obyvatel Ústeckého kraje. Jen přeposlat připomínky ke stavbě, je asi trochu málo. Takže na člověka, na občana Ústeckého kraje, se zcela bezpečně kašlalo!

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video