Strom padl. Dejte mu hlas

Jan Vnouček 2011-12-13 07:34:00

Kryry – Vánoční strom v Kryrech již neví, jak by na sebe upozornil, aby si vysloužil hlas do soutěže „O nejhezčí vánoční strom měst a obcí v České republice 2011“. Snad proto v noci ze 7. na 8. prosince podlehl povětří a svalil se na náměstí. „Stalo se tak okolo druhé hodiny ranní, kdy se městem prohnal neobyčejně silný poryv větru. Větší škody nenapáchal a nikdo nebyl naštěstí zraněn,“ informoval o události jako první na svém zpravodajském serveru KRYRY info Pavel Ďuran. Řádění živlu hned ráno napravil jeřáb, který strom vrátil na své místo. Večer pak už opět zářil do noci. 

Jestli nechcete, aby se to opakovalo, hlasujte pro něj na stránkách www.rozsvitimevasevanoce.cz a pomozte mu v nerovném souboji s jinými stromy ve velkých městech. Vítězný strom může pro svou radnici vyhrát finanční příspěvek ve výši až 30 000 Kč na nákup ekologických služeb nebo zboží.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video