Slovan patří mezi třeťáky k republikové elitě

Redakce 2011-12-20 08:57:00

Louny – Most – Ve dnech 15. a 16. prosince se zúčastnila 3. třída dvoudenního Christmas cupu v Mostě. Je to jeden z největších turnajů, pořádaných v ČR, za účasti 12 vybraných týmů. Byla zde skvělá konkurence. Byli jsme nalosováni do velmi silné skupiny a postupně jsme sehráli 5 těžkých zápasů. Po snadném vítězství nad Kladnem 15:1, jsme nestačili asi na nejlepší tým v ČR v této věkové kategorii Letňany a prohráli jsme 5:9. Po dalším lehčím vítězství nad výběrem Avantgard v poměru 13:2 jsme věděli, že jestli chceme postoupit do semifinále, tak musíme zbývající dva zápasy vyhrát.

První krok jsme zvládli po vydřené výhře 5:3 nad Českými Budějovicemi. V rozhodujícím zápase ve skupině nás čekal velmi silný zahraniční soupeř, německý Eisbaren Berlín, který remizoval s Letňany. Kluci podali fantastický výkon a zaslouženě vyhráli 8:4. Čekalo nás semifinále a dosud neporažená Slavie Praha. Po dalším parádním výkonu a výhře 8:3, jsme postoupili do finále. Zde už nám došli síly a musíme uznat, že Letňany byly lepší. Po finálové prohře v poměru 3:10, kluci vybojovali fantastické 2. místo.
Musím poděkovat celému mužstvu za výbornou reprezentaci klubu HC Slovan Louny a pochválit je za obětavost a bojovnost, se kterou odehráli celý náročný turnaj. Už fakt, že jsme měli na turnaji nejmladší tým, ukazuje, že i v Lounech rostou další hokejové naděje.
Nejlepším útočníkem turnaje byl po zásluze vyhlášen Ondřej Čech. Dovednostní soutěž o nejrychlejšího bruslaře v závodě na jedno kolo vyhrál suverénně Adam Bareš.
Sestava stříbrného týmu: Vidím, Rost, Bareš, Ekrt, Čech, Kašpar, Srb, Hynek, Adámek, Velhartický, Fryč, Cimrman, Veselý J., Kulich, Černý. Lukáš Ekrt

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video