Rváče obvinění neminulo

Redakce 2012-01-12 00:27:00

Podbořany – Již v polovině srpna letošního roku si zařádil na náměstí T. G. Masaryka v Podbořanech 21letý mladík z Podbořan. V těchto dnech jeho počínání vyústilo v trestní stíhání. Tehdy před diskotékou Bílá růže slovně a fyzicky napadl stejně starého vrstevníka ze Žatce a dále poškodil jeho a opodál zaparkované vozidlo. 

Poškozeného, který seděl v autě na místě řidiče, otevřeným okénkem napadl opakovanými údery pravou rukou, ve které svíral boxera. Přitom mu nadával a vyhrožoval. Poté se zaměřil i na jeho vozidlo zn. Škoda Superb. Boxerem rozbil čelní i zadní sklo, další části vozu poničil, a poté začal z místa prchat. Při útěku odhodil boxera na další zaparkovaná vozidla poblíž, přičemž jedno z nich boxerem zasáhl a poškodil. Majitel tohoto zasaženého vozidla se však za útočníkem rozběhl, zadržel ho a přivedl zpět na místo činu. Poté přivolal policisty. Lékařské ošetření musel vyhledat napadený mladík, kterému agresor způsobil tržnou ránu levého obočí. Mladý útočník má nyní na krku trestní stíhání hned ze tří trestných činů: ublížení na zdraví, poškození cizí věci a výtržnictví. Je vyšetřován na svobodě.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video