Ředitele se zatím nepodařilo najít

Pavel Macák 2012-01-26 07:08:00

Postoloprty – Stejně jako v Lounech, ani v Postoloprtech ještě nevybrali zastupitelé ředitele městské policie. Na prosincovém jednání nebyl do této funkce schválen ani vítěz výběrového řízení, ani druhý v pořadí, a tak místostarosta Miroslav Solar dostal za úkol navrhnout zastupitelstvu dalšího člověka, který by měl šanci projít hlasováním.

„Městská policie je bez ředitele už od května minulého roku a to není zrovna dobrý stav, nehledě na to, že to nepřispívá ani dobrému jménu strážníků ve městě. V současné době slouží v městské policii pouze čtyři strážníci. Chybí tedy ředitel a další dva strážníci, kteří jsou nemocní. Dokonce se ozývají i hlasy, zda vůbec město městskou policii potřebuje. Osobně jsem přesvědčen, že ano. Za dobu své existence se ve městě mnohé zlepšilo,“ uvedl místostarosta.
V současné době jednal se třemi muži, kteří by podle něj funkci ředitele mohli vykonávat. Dva se omluvili a této možnosti se vzdali a třetí se měl vyjádřit do pondělí tohoto týdne. „V hledání vhodného kandidáta pokračuji. Rád bych jeho jméno předložil na jednání zastupitelstva 31. ledna,“ dodal Solar. Jeho optimismus ovšem nesdílí starosta Václav Ibl, který si spíš myslí, že se to podaří až na dubnovém zastupitelstvu, pokud nebude svoláno mimořádné jednání. Zastupujícím ředitele je nyní Roman Kalea.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video