BYTOS rozhodně nekončí

Pavel Macák 2012-02-13 00:01:00

Louny – V poslední době pronikly na veřejnost nepravdivé zprávy o tom, že by obstaravatelská firma BYTOS Louny Svatopluka Čecha měla se svou činností skončit. Stalo se tak patrně na základě toho, že Svatopluk Čech požádal vedení města Louny o ukončení obstaravatelské činnosti na nemovitosti patřící pouze městu. Rada jeho žádosti vyhověla a schválila uzavření smlouvy o obstarání správy nemovitostí a výkonu dalších práv a povinností s touto firmou pouze do konce prvního pololetí. Současně bylo rozhodnuto vyhlásit výběrové řízení na tuto činnost tak, aby plynule navazovala po řádném ukončení smlouvy se Svatoplukem Čechem.

Radní byli rovněž informováni o situaci, týkající se rozhodnutí o zvýšení nájemného v městských bytech. „Oznámení o zvýšení nájemného bylo zasláno devadesáti nájemníkům v městských bytech s tím, aby podepsali dodatek ke smlouvě o zvýšení nájmu. Z tohoto počtu na výzvu reagovalo pouze šestatřicet nájemníků. Rada rozhodla, že pokud zbývající tento dodatek ke smlouvě do konce února nepodepíší, neuskuteční s nimi město prodloužení smluv, které byly na dobu určitou. U nájemní smlouvy na dobu neurčitou na byt v čp. 95 v ulici Pražská pak bude podán návrh k soudu na stanovení výše nájmu,“ uvedla tisková mluvčí radnice Renáta Čapková.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video