Když nájemce Národního domu dluh zaplatí, město výpověď stáhne

Pavel Macák 2011-05-27 00:00:00

Podbořany – Na jednání rady města bylo minulý týden rozhodnuto o vyhlášení výběrového řízení na realizaci veřejné zakázky „Inženýrské sítě ALPKA IV“, které by mělo být ukončeno 8. června. Současně rada schválila složení členů a náhradníků komise pro otevírání a hodnocení nabídek. Schváleno bylo též vyhlášení výběrového řízení na realizaci investiční akce „Cyklostezka Hlubany – Buškovice“. „Ta by měla po dobudování sloužit také pro in-line bruslení,“ dodal mluvčí radnice Martin Gutzer.

Kromě těchto bylo vyhlášeno také výběrové řízení na dodavatele statického zajištění svahu za čp. 45 a pozemku za bývalou knihovnou. Radní dále schválili na základě doporučení komise pro otevírání a hodnocení nabídek pořadí dodavatelů na realizaci akce „Kasárna Podbořany – demolice objektů III. etapa“ a zároveň se rozhodli podepsat smlouvu o dílo mezi městem a firmou Josef Brabec – AMIGO se sídlem Louny, která tuto akci udělá za necelých 5,2 milionu korun.
Na radě se též jednalo o záměru firmy Unimont s.r.o. Most vybudovat za stávající prodejnou Billa maloobchodní prodejnu. Radní doporučili začlenit záměr do změny Územního plánu Podbořany, ale souhlas města se změnou územního plánu podmiňují dořešením komunikačních přístupů k prodejně a v ulici Mlýnská. Současně musí společnost předložit zastavovací studii.
Dlouze se také diskutovalo o pronájmu hotelu Národní dům. Rada konstatovala, že pokud dlužník fyzická osoba, nájemce Národního domu, uhradí během trvající výpovědní lhůty veškeré závazky vůči městu Podbořany a to v celkové výši 226 432 Kč nejpozději do 20. května, pominou důvody pro podání výpovědi a rada města ukládá v případě splnění této podmínky nájemcem vzít výpověď z nájmu zpět.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video