Úvod   /   Archív
Nová taktika pojišťovny: Snižování úhrad za poskytnutou péči

Žatec – Nová úhradová vyhláška udělala žatecké nemocnici čáru přes rozpočet. A to doslova. Kvůli vyhlášce nemocnice obdrží v letošním roce přibližně o 700 tisíc korun měsíčně méně. Za rok bude její ztráta činit asi 8,4 milionů korun.

Veronika Salášková 2013-04-11 00:03:00
Na investice má letos Žatec peněz dost

Žatec – Nad schvalováním plánu investic a oprav pro letošní rok se na zasedání žateckých zastupitelů rozvinula očekávaná debata. Po několika změnách a přesouvání jednotlivých položek na seznamu se nakonec městští poslanci shodli na realizaci čtrnácti akcí za 65 milionů korun.

Veronika Salášková 2013-04-07 01:04:00
Knihovna rozšířila zadarmo fond

Žatec – Fond Městské knihovny v Žatci se rozrostl. Knihy tentokrát knihovna nekupovala, dostala je. Dva dary pocházely od fyzických osob. Jedna z nich knihovně darovala celkem 27 knih v hodnotě 2340 korun a druhá čtrnáct knih v hodnotě 700 korun. Knihovnu podaroval také Nadační spolek Saaz / Žatec dvěma výtisky publikace Pravdou ke smíření „Případ Postoloprty“ a jeho…

Veronika Salášková 2013-04-06 01:01:00
Žatecké Oskary si ocenění převzali ve Sladovně

Žatec – Předávání „žateckých Oscarů“ se konalo ve středu 27. března v renesanční sladovně. Borešova cena, ocenění za kulturní přínos městu, bylo předáno za roky 2011 a 2012 ve čtyřech kategoriích. Více snímků z předávání cen najdete zde.

Veronika Salášková 2013-04-05 00:24:00
Žena se nevrátila z procházky. Našli ji oběšenou

Měcholupy, Holedeč – Ženu z Měcholup, která se nevrátila z procházky, hledali policisté, hasiči, dobrovolníci i vrtulník s termovizí. Nakonec ji nalezli oběšenou. Jestli spáchala sebevraždu, určí s konečnou platností až pitva. Na žateckou policii se minulé pondělí večer obrátil syn 60leté ženy s tím, že se nevrátila domů z vycházky. Pohřešovaná měla odejít z místa…

Veronika Salášková 2013-03-19 08:18:00
Dobrovolníci mohou s krví i do Žatce

Žatec – Dobrovolní dárci krve z řad Žatečanů by si měli v brzké době oddechnout. Město plánuje zřídit v budově polikliniky nové odběrné místo. Radní města už schválili pořízení projektové dokumentace. V současné chvíli musí ten, kdo chce darovat krev, zajet buď do Kadaně, Loun, nebo do Chomutova, kde se nachází nejbližší odběrná místa. Není proto divu, že návrh na…

Veronika Salášková 2013-03-11 00:08:00
Trojku už na autobusovém nádraží nehledejte

Žatec – Cestující si od neděle 3. března zvykají na změnu v uspořádání autobusového nádraží v Žatci. Na konci minulého týdne na něm ubyla jedna zastávka. V průběhu roku je v plánu také předláždění jednotlivých stanovišť.

Veronika Salášková 2013-03-06 00:04:00
Zemřel Zdeněk Kovář

Louny, Žatec – Zdeněk Kovář, fotbalový hráč a funkcionář spjatý neodmyslitelně s FK Chmel Blšany a bydlící v Žatci, zahynul v sobotu nedaleko Loun při vážné dopravní nehodě.

Redakce 2013-02-26 16:53:00 2 fotografie
Lupič z podbořanské herny polapen

Okres Louny – Sérii loupeží z heren v našem okrese měl na svědomí 27letý muž z Rakovnicka. Policisté podezřelého kriminálníka po několikatýdenním vyšetřování zadrželi a umístili do vazby. K jeho zatčení přispěla jak média, která zveřejnila jeho fotografii, tak i všímaví občané.

Jan Vnouček 2013-02-21 09:35:00
Chceme dálnici! Zaznělo jasně z Loun

Louny – V kanceláři starosty města se minulou středu uskutečnilo již druhé setkání primátorů a starostů měst na trase Praha – Chomutov k řešení situace kolem rychlostní komunikace R7. Setkání výzvy, která v závěru minulého roku putovala na adresu…

Pavel Macák 2013-02-16 00:59:00

Vydavatelství

Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč

Nabídky práce

Kurátor Chmelařského muzea - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: průvodcovské služby s komentovanými prohlídkami * zpracování účetních dokladů (evidence skladu, pokladny apod.) * účast na veletrzích cestovního ruchu a kulturních akcích ve městě * aktualizace webových stránek muzea a fb * obnova a realizace expozic muzea. Požadujeme: SŠ vzdělání zakončené maturitou * dobré komunikační dovednosti * základní znalost AJ * znalost NJ výhodou * praxe v cestovním ruchu výhodou * samostatnost, ochota učit se novým věcem. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Operátor CNC mechatronického soustruhu, obráběč kovů

Náplň práce: obsluha a programování CNC obráběcího centra (soustruhu) * stanovení obráběcích parametrů a sestavení nástrojů a materiálů * kontrola nastavení strojů a kontrola nástrojů, kontrola průběhu práce během výrobního procesu * provádění kontrolního měření vyráběných součástek pomocí různých měřících a zkušebních přístrojů. Požadujeme: SŠ/SOU vzdělání - technické strojní * znalost řídícího systému Fagor * znalost čtení technických výkresů * schopnost samostatně určit technologický postup soustružení a zvolit potřebné nástroje a materiály. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Strojní zámečník - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: výroba a montáž česacích linek * zámečnické a svářečské práce. Požadavky: SOU/SŠ vzdělání technické * svářečský kurz na kyslíko-acetylenové svářování plamenem * svářečský průkaz na svařování elektrickým obloukem v ochranné atmosféře. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video