Úvod   /   Archív
Podbořanské letní slavnosti: pódium, taneční parket, pláž,…

Na Tatranu proběhne Den plný fotbalu, na zahradě kostela akční pohádka. Masarykovu náměstí se uleví od provozu - částečně se omezí doprava, hlavní silnice nebude uzavřena, dojde pouze k omezení maximální rychlosti na 30km/h kvůli bezpečnosti.

Alla Želinská 2022-06-16 00:44:00 21 fotografií
Kam za kulturou a zábavou na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Dobrodění, Navzdory open Air, Zahradní sešlost, dětské dny, Autosalon a Rodina a volná čas, Letní kino, Víkend otevřených zahrad, Izzyho memoriál, Tour de Prty, Vzhůru na kopec! Je tu druhý červnový víkend.

Alla Želinská 2022-06-10 20:17:00 13 fotografií
Tour de Prty podpoří Renatu

Paní Renata řadu let pomáhala dětem, teď potřebuje pomoci ona, neboť se ocitla v těžké situaci. Před třinácti lety jí byla diagnostikována roztroušená skleróza. Nyní je v invalidním důchodu. Její zdravotní stav a celou životní situaci zkomplikovala…

Lucie Steklá 2022-06-10 15:18:11 3 fotografie
Jarní práce na chmelnicích jsou u konce. Chmelaři potřebují…

Už také chmelnice nedaleko Stekníku, které byly zřejmě jedny z posledních ploch, na kterých se vyskytovali brigádníci, mají za sebou jarní práce. Na všech místech tak již chmelaři mají proces, při kterém se rostliny zavěšují na vodící dráty, hotový.…

Hedvika Mašková 2022-06-09 10:41:00
Výsledkový servis fotbalu: Domoušicím stačí uhrát bod k…

Divizí Louny prohrály v Kladně, v tabulce drží osmou příčku. Dobroměřice v A třídě i po domácí prohře drží čtvrtou příčku. Fotbalová B třída už má jisté tři sestupující týmy, kterými jsou Obrnice, Kopisty a Krásný Dvůr, který za celou sezonu ani…

Lucie Steklá 2022-06-07 13:18:00
Kam na fotbal

V sobotu 4. června na domácím trávníku hrají Domoušice, Dobroměřice, Chlumčany, Blažim, Podbořany, Tuchořice, Kozly, Kryry, Vrbno, Libčeves, Louny B, Slavětín, Chlumčany B, Staňkovice, Buškovice B, v neděli 5. června Krásný Dvůr, Výškov a Cítoliby B.

Redakce 2022-06-03 21:03:57
Foto: Jak by mohla vypadat sportovní hala v Žatci

Žatec – V architektonické soutěži, kterou vypsalo město, uspěli španělští architekti. Koukněte se na vizualizace, jak by mohla hala vypadat.

Redakce 2022-06-03 10:57:33
O seniory s Alzheimerem pečují už deset let. "Lidé se k nám…

Tuto středu 1. června to bylo na den přesně deset let, co se v Žatci otevřel nově vybudovaný domov se zvláštním režimem. Vznikl velkorysou rekonstrukcí bývalé nevyužívané sušárny chmele, kterou dodnes připomíná vysoký komín. O domově a životě v něm…

rod 2022-06-02 15:30:11
Ředitel Povodí Ohře: Pitné vody bude dost, Bílinu…

Voda patří mezi nejdůležitější témata posledních let. Generálního ředitele Povodí Ohře Zbyňka Folka jsme se ptali na to, jak to bude s vodou v dalších letech, jaká nová přehrada se chystá a na vodní rekultivaci uhelných lomů.

rod 2022-06-02 15:20:44
Petr Brehm je muzikantem každým coulem

Rozhovor s Petrem Brehmem, který roky hraje se svojí kapelou.

Aleš Stroukal 2022-05-30 17:09:31

Vydavatelství

Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč

Nabídky práce

Kurátor Chmelařského muzea - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: průvodcovské služby s komentovanými prohlídkami * zpracování účetních dokladů (evidence skladu, pokladny apod.) * účast na veletrzích cestovního ruchu a kulturních akcích ve městě * aktualizace webových stránek muzea a fb * obnova a realizace expozic muzea. Požadujeme: SŠ vzdělání zakončené maturitou * dobré komunikační dovednosti * základní znalost AJ * znalost NJ výhodou * praxe v cestovním ruchu výhodou * samostatnost, ochota učit se novým věcem. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Operátor CNC mechatronického soustruhu, obráběč kovů

Náplň práce: obsluha a programování CNC obráběcího centra (soustruhu) * stanovení obráběcích parametrů a sestavení nástrojů a materiálů * kontrola nastavení strojů a kontrola nástrojů, kontrola průběhu práce během výrobního procesu * provádění kontrolního měření vyráběných součástek pomocí různých měřících a zkušebních přístrojů. Požadujeme: SŠ/SOU vzdělání - technické strojní * znalost řídícího systému Fagor * znalost čtení technických výkresů * schopnost samostatně určit technologický postup soustružení a zvolit potřebné nástroje a materiály. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Strojní zámečník - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: výroba a montáž česacích linek * zámečnické a svářečské práce. Požadavky: SOU/SŠ vzdělání technické * svářečský kurz na kyslíko-acetylenové svářování plamenem * svářečský průkaz na svařování elektrickým obloukem v ochranné atmosféře. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video