Objasnili brutální napadení

Lucie Steklá 2021-04-29 12:20:00

S následky kopanců a úderů pěstí se poškozený potýká dodnes.

Louny (lus, tz) Lounští kriminalisté objasnili případ brutálního fyzického napadení, ke kterému došlo začátkem února v Lounech v blízkosti prodejny Lidl.

Tehdy neznámí pachatelé v úterý 2. února kolem 23 hodin napadli jiného muže. K incidentu došlo v ulici Postoloprtská, u slepého výjezdu z kruhového objezdu nedaleko prodejny Lidl. O případu policie informovala v souvislosti se zveřejněním identikitů neznámých pachatelů a videozáznamu z blízké čerpací stanice.

Na videozáznamu a fotografiích, které z něho byly pořízeny, je zaznamenán muž kupující zboží v prodejně čerpací stanice, který platil v hotovosti. Vzhledem k tomu, že čerpací stanice se nachází v blízkosti místa napadení, mohl tento muž přispět k objasnění případu. ,,Díky rozsáhlému operativnímu šetření se kriminalistům podařilo zjistit totožnost obou podezřelých. Vyšetřovatel pak jedenatřicetiletého a dvacetiletého muže obvinil z trestných činů těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví,“ uvedla poli-cejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Původně nenápadný incident, k němuž mělo dojít kvůli tomu, že při míjení se na chodníku do sebe muži strčili rameny, skončil pro 34letého poškozeného špatně. ,,Jeden z mužů se měl za poškozeným rozeběhnout. Ten před ním začal utíkat, uklouzl však na bahně a muži ho dohnali. Následovat mělo opětovné fyzické napadání ze strany obou útočníků, kteří ho měli mimo jiné mlátit pěstmi a také kopat do hlavy. Přitom měl dotyčný opětovně ztrácet vědomí. Nakonec oba podezřelí z místa odešli,“ přiblížila napadení policejní mluvčí. S následky napadení v podobě mnohačetných poranění včetně zlomenin se poškozený potýká dodnes.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video