Zlatá stuha pro Koštice

Pavel Macák 2012-06-13 00:30:00

Koštice – Po ocenění modrou a bílou stuhou v minulých letech se obec Koštice dočkala ocenění v krajském kole nejvyššího, když získala Zlatou stuhu. Jde nejen o prestižní ocenění, které hodnotí úroveň obce ve všech oblastech, ale je také otevřenými dveřmi k dalšímu rozvoji a zlepšování, neboť kromě samotné odměny za vítězství jistě bude tvořit významné plus při rozdělování dotací a posuzování projektů.

„Aby toho ale nebylo málo, kromě nejvyššího ocenění jsme získali také Diplom za rozvíjení lidových tradic.
Vítězstvím v krajském kole ovšem soutěž ještě nekončí, naše obce budou v příštích dvou měsících reprezentovat Ústecký kraj na celostátní úrovni,“ uvedl starosta Jaroslav Vlasák.
„Dík patří všem, kteří se podíleli na vylepšování tváře svého prostředí, stavěli dětská hřiště, upravovali nevyužitá místa a dodávali jim nový smysl, starali se o okolí svých domů i okolí vesnic a vůbec přispívali ke všemu, co udělalo z našich obcí lepší místo pro život. Poděkování patří také všem, kdo se podíleli na kulturních akcích, tedy všem zde působícím spolkům, škole, knihovně, ale i ochotným jednotlivcům, kteří s nadšením přiložili ruku k pořádání všeho, čím jsme se bavili. Zásluhu nesou také ti, kdo přispívají k funkčnosti našich obcí, tedy místní podnikatelé i obecní zaměstnanci,“ dodal starosta.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video