Děti budou v zimě v teple

Pavel Macák 2012-06-25 00:55:00

Postoloprty – Před krátkou dobou byla zahájena druhá etapa zateplení Základní školy na Draguši v Postoloprtech. Konkrétně se jedná o výměnu oken a zateplení fasády objektu školní družiny, kanceláří a tělocvičny. „Veškeré vnitřní úpravy by mělo být hotovy do začátku nového školního roku a celá akce má být předána mosteckou firmou Eurovia do poloviny září,“ sdělil starosta Václav Ibl, který se každý týden zúčastňuje kontrolních dnů na stavbě. 

Tato druhá etapa bude stát zhruba jedenáct milionů korun. Podle sdělení starosty již byla první etapa městem zaplacena a nyní se čeká na uhrazení dotace ze strany Státního fondu životního prostředí. Rada města minulý týden také rozhodla, že zastupitelstvu doporučí schválit ještě uvolnění prostředků na nátěr podlahy v tělocvičně.
„V radě jsme se také rozhodli vyhlásit výběrové řízení na zpracování projektu na bezbariérový přístup do zdravotního střediska a rekonstrukci Wolkerovy ulice, na což jsme získali stotisícový grant od společnosti Rekultivace Ústí nad Labem, která ve městě dělala před časem rekonstrukci čistírny odpadních vod,“ dodal Ibl.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video