Uzavírka mostu se protáhla

Jan Vnouček 2012-07-07 00:40:00

Podbořany – Tak takhle ne, pánové! Do skluzu se dostalo zprovoznění nového mostu v podbořanské Dukelské ulici. Přitom ještě minulou středu ujišťovala odpovědná osoba z firmy Insky, která most staví, že v sobotu bude v ulici položena vozovku finální obrusná vrstva a po víkendu budou již přes Dolánecký potok v Podbořanech opět jezdit auta. V tom  případě by stavbaři dodrželi stanovený termín. Už v pátek bylo ale všechno jinak a na odbor dopravy MěÚ Podbořany dorazila žádost o prodloužení uzavírky o další dva týdny.

Znamenalo by to, že dodavatel nesplní termín předání stavby a řidiči v Podbořanech budou muset využívat již dnes velmi rozbité městské objízdné trasy až do půlky července. Oficiální žádost ale naznačuje, že možná dojde k otevření mostu již 5. či 6. července, a prodloužení o čtrnáct dnů bylo zvoleno jen pro případ nepříznivého počasí.
„Ještě nedodrželi jediný termín,“ kroutí nad tím hlavou vedoucí odboru dopravy Alexandr Vasilenko. „Proto bych byl s uváděním jakýchkoliv přesných termínů opatrný,“ varuje s tím , že investorem je Ústecký kraj a město nemá žádné páky, jak věci urychlit.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video