Motorkáři nejsou z cukru. Nerozpustili se

Jan Vnouček 2012-07-10 09:05:00

Vroutek – „Tchýni a počasí si nevyberete,“ uvedl v sobotu letošní, již 3. ročník, Motosraz Vroutek Ride její moderátor. Přes nepřízeň počasí si ale 350 milovníků silných jednostopých strojů svou akci v areálu Myslivny pokazit nenechalo. Vytrvalý sobotní déšť sice posunul časový plán, ale ani husté provazce vody neodradily sedmdesátku odvážlivců před spanilou jízdu napříč Podbořanskem. Fotky z akce najdete ve fotogalerii na této stránce.

Akce pro tvrdé muže, krásné ženy a vyleštěné stroje začala už v pátek country zábavou skupiny Průvan. V sobotu se pak pokračovalo tradičními i netradičními soutěžemi, nejrůznějšími adrenalinovými atrakcemi a hlavně nabitým hudebním programem. Nad areálem například létala rogala z Kozince, v ringu boxovali profi i amatérští boxeři a zájemci si mohli také vyzkoušet, jaké to je být „zastřelen“ paintballovou kuličkou. Večer pak vyvrcholil koncertem skupiny Ozzy Osbourne Revival a striptýzem.
„Všechno proběhlo v pohodě. Škoda toho odpoledního deště, spousta lidí ale přijela až po něm a taky si to užili. Hlavně že nepřišla žádná bouřka a nevzala nám pódium,“ smál se hlavní organizátor třídenní akce David Kukla. A mohou se motorkáři těšit zase za rok? „Určitě budeme pokračovat, ale taky záleží na podmínkách pronájmu Myslivny. Je to tady ideální, neradi bychom se stěhovali někam jinam,“ dodal.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video