Dukelská se dočká opravy

Veronika Salášková 2012-07-09 00:54:00

Žatec – Zahájení rekonstrukce žatecké ulice Dukelská plánuje na příští rok vedení města. Během ní by měly být kompletně zrekonstruovány chodníky i silnice včetně uličních vpustí a veřejného osvětlení. V plánu je také obnova zeleně. Projekt je rozdělen do tří etap. První z nich zahrnuje úsek od ulice Pražská po křižovatku s ulicí Šafaříkova. Druhá etapa zahrnuje úsek od křižovatky Šafaříkova ke křižovatce s ulicí K. Škréty, poslední od křižovatky K. Škréty až k ulici Přátelství.

Odhad nákladů na celou akci činí asi 26 milionů korun. Akci by měla předcházet rekonstrukce kanalizace a vodovodu v prvním úseku etapy a plynovodu v úseku první a druhé etapy. Zatím není jasné, zda město bude provádět všechny tři etapy najednou. Přípravy výběrového řízení na zhotovitele proběhnou až po schválení akce v rozpočtu Žatce na rok 2013.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video