Na silnice se jen třesou

Jan Vnouček 2012-07-14 00:18:00

Blšany – Město Blšany již ví, kdo a za kolik pro něj zrekonstruuje několik místních komunikací. Opravu povrchu v blšanské Kostelní ulici provede podbořanská firma Fismat a odvodnění silničního křížení Siřem – Soběchleby realizuje společnost Michal Bajušev – Stavkom z Veletic. Na základě poptávkového řízení tak rozhodlo vedení města.

První investice radnici vyjde na 17 000 Kč, druhá by měla stát 60 000 Kč. „S cenami jsem spokojení. V prvním případě jsme vybrali nejlevnější firmu, v druhém druhou nejlevnější. Rozdíl byl ale jen asi patnáct set korun, a tak jsme upřednostnili firmu, s kterou máme dobré zkušenosti z minula. Dělala pro nás již chodníky,“ upřesnil starosta Petr Bukáček. K realizaci obou investic dojde pravděpodobně ještě během léta.
Na stole mu také leží nabídka od pražské společnosti Dipos J&C na opravu povrchů silničních komunikací na Náměstí a v ulicích Nerudova, Jiráskova, Družstevní a Pivovarská. „Udělali nám zdarma kalkulaci na 113 000 Kč. Peníze na to máme, ale ještě to asi prodiskutuji se zastupiteli, jestli by to nešlo udělat levněji,“ rozmýšlí Bukáček.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video