FOTO: Sociální služby Chomutov pořádaly Zahradní slavnost 2023

Mgr. Alena Tölgová, ředitelka 2023-08-04 08:54:24

Chomutov - V úterý 25. 7. 2023 se ve venkovních prostorách Domova pro seniory Písečná uskutečnila naše tradiční každoroční akce „Zahradní slavnost“. Ta letošní ale nebyla jen tak ledajaká, nesla se v duchu 30. výročí založení organizace.

Kromě hudby, kterou zajistil taneční orchestr Chilli Band, jsme se potěšili z vystoupení TŠ Stardance, mažoretek z Domečku i břišního tance. K zábavě dětí přispěl skákací hrad, malování na obličej…

Přesto, že nám občas „zapršely štěstím zalité kapky“, jsme s radostí uvítali velkou účast pozvaných hostů, klientů, jejich příbuzných a známých, ale také současných a bývalých zaměstnanců. Nechyběli ani zástupci zřizovatele organizace, tedy statutárního města Chomutova. Všichni si měli o čem povídat, zavzpomínat si a pobavit se. Nechybělo bohaté a chutné občerstvení, spousta dobrého moku, ale i tradiční zmrzlina z Farmy v Drmalech, vše spojené s profesionální obsluhou žáků ze SŠ TGA Chomutov.

Pro připomenutí toho, co se za úžasných 30 let v organizaci událo, jsme zpracovali „vzpomínkový“ časopis, který bude v elektronické podobě umístěn také na našich internetových stránkách ke stažení.

Chtěla bych tímto poděkovat všem zaměstnancům, sponzorům a dobrovolníkům, kteří se svým dílem na organizaci této akce podíleli a těším se na viděnou v roce příštím.

Napsal(a): Mgr. Alena Tölgová, ředitelka

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video