Na jaře skončil za mřížemi za prodej drog, za chvíli je prodával znovu

Redakce 2023-08-26 08:11:00

Louny - Ani odsouzení a podmíněný trest neodradil 41letého muže od dalšího prodeje drog. Brzy je v Lounech nabízel znovu, policisté ho znovu lapili. Navíc kriminalisté přišli na to, že muž také vyloupil byt, vzal z něj šperky a cennosti za 160 tisíc.

Muž v Lounech prodával pervitin. „Muž ve věku 41 let byl v březnu odsouzen k podmíněnému trestu za prodej drog. Z toho si však hlavu moc nedělal a o měsíc později už prodával drogy znovu. V nejméně pěti případech prodal pervitin drogově závislým osobám na různých místech v Lounech. K jeho usvědčení pomohly i záznamy z městského kamerového systému,” popsala policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Nejen drogy ale zajímaly recidivistu. Na svědomí má mít také „vybílený“ byt. „V červnu se měl vloupat do bytu, ze kterého odcizil šperky a další cennosti v hodnotě přes 160 tisíc korun,“ pokračovala Gazdošová.

Policisté muže obvinili z krádeže, porušování domovní svobody a z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Na soud muž čeká ve vazbě.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video