Představujeme florbalové Mistry Ligy přípravek, borce z TJ Lokomotiva Louny

Lucie Steklá 2024-04-24 08:32:00

,,Letošní sezona byla neskutečná. Úžasná parta skvělých kluků, rodičů a trenérů,“ hlásili hrdě trenéři. A výsledky malých hráčů mluví za vše: odehráli třicet ligových zápasů, ani jednou neprohráli, vstřelili 274 gólů a pouze 53 jich obdrželi! Gratulujeme!


Mládežnickým týmům lounských florbalistům se letos daří. Spanilá jízda juniorů druhou ligou skončila druhou příčkou. ,,Gratulace směřuje do Teplic, které odolaly závěrečnému tlaku dlouhé šňůry zápasů bez ztráty bodu. Výkonnost naši mladíků se rovněž promítla v postupu áčka do divize. Máme na čem stavět,“ řekli trenéři Lokomotivy Louny.

Mladší žáci zakončili účinkování v krajském přeboru na prvním místě. Poslední turnaj sezony tým mladších žáků odehrál 7. dubna. Lounské hráče čekala dvě okresní derby a v obou byli úspěšní. V prvním utkání si poradili s týmem Mocní Tuleni Podbořany a celkem v poklidu zvítězili 9:4. Ve druhém utkání je čekal papírově těžší soupeř FbC Jazzmani Žatec. Do utkání vlétli doslova raketově a průběžně vedli už v první třetině 5:0. Žatec ale neskládal zbraně, nakonec lounští florbalisté museli tvrdě bojovat o vítězství až do konce utkání a v nervy drásající přestřelce nakonec uhájili vítězství v poměru 10:7.

           (lus), foto: archiv klubu

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video