Dělnický dům znovu ožije. Slavnostní otevření proběhne na konci listopadu

Pavel Macák 2012-10-26 00:55:00

Cítoliby – "Rekonstrukce Dělnického domu v Cítolibech je prakticky dokončena. V podstatě se nyní jedná jen o kosmetické úpravy, ale tyto drobnůstky budou do kolaudace, která je nahlášena na 6. listopadu, dokončeny,“ řekl starosta městysu Petr Jindřich.

"Minulý čtvrtek již byl do sálu nastěhován první nábytek. Devatenáct velkých stolů je již umístěno v sálu, další byly rozmístěny v předsálí a zhruba dvacet malých stolů je připraveno pro balkon. V nejbližších dnech doveze dodavatelská firma také židle. Předpokládáme, že toto zařízení pojme v pohodě při plesu nebo jiné taneční zábavě dvě stě šedesát až tři sta lidí,“ dodal starosta.
Právě tato obnova Dělnického domu byla hlavním bodem programu rady městysu minulou středu. Jednání se zúčastnil také manažer Jaromír Vápeník, který radním předložil schéma vytíženosti nového kulturního zařízení. Diskutovalo se nejen o samotném programu, ale také o tom, jaké budou požadavky jednotlivých organizací a složek na využití sálu, aby se navzájem nerušily.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video