Vyzdobená výloha s brýlemi se líbila nejvíc

Pavel Macák 2013-04-17 00:41:00

Louny – Po velice úspěšné soutěži o nejlépe vyzdobenou vánoční výlohu v lounských obchodech, nyní uskutečnila obdobnou akci komise cestovního ruchu rady města Louny na velikonoční téma. Do soutěže se tentokrát přihlásilo osm prodejen a provozoven, které těsně před Velikonočními svátky hodnotila pětičlenná porota, v níž byli nejen zástupci komise, ale také německý podnikatel Klaus Trepmann a žáci ZŠ J. A. Komenského Zdeněk Košťál a Jakub Vohánka. 

Ti všichni se shodli na tom, že nejlepší velikonoční výzdobu výlohy měla Optika Karel Melíšek. Na druhém místě skončilo Květinářství Xantos v České ulici a třetí místo obsadilo Květinářství Fantasie na Pražské ulici. Ocenění v podobě tisícové až třítisícové slevy na parkovací karty v centru města jim bylo slavnostně předáno minulý týden na radnici za přítomnosti starosty Radovana Šabaty a místostarostky Edity Hořejší. Na snímku je optik Karel Melíšek, který přebral poukaz od sponzora soutěže, jednatele Technické správy města Jaroslava Opata.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video