Na Slavnost stepí již dnes

Pavel Macák 2013-05-18 00:04:00

Raná – Již tuto sobotu 18. května se uskuteční na Rané již 2. ročník Slavností stepí. V průběhu této akce je připraveno několik přednášek přímo v přírodě o unikátních stepních společenstvech na Lounsku, komponovaná výstava o životě na stepích, ukázky práce pasteveckých psů, stříhání ovcí, zemědělský jarmark, výstava drobného zvířectva, kroužkování ptáků, cyklovýlet s povídáním o přírodě v Českém Středohoří vyrazí v 8.30 od Galerie v Lounech, prezentace leteckých modelářů a další.

Akce bude zahájena v 9 hodin a potrvá do 17 hodin v obci Raná a nejbližším okolí. Více informací, vč. zajištění autobusové dopravy z Loun, najdete na www.obec-rana.com a www.ochranaprirody.cz/life. Doprava na akci je také zajištěna speciálním vlakem z Lovosic a Mostu po Švestkové dráze s výstupem ve stanici Bělušice, kde navazuje autobus, který návštěvníky odveze až do obce Raná.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video