Města hledají nové velitele strážníků

Pavel Macák 2011-12-01 07:59:00

Louny, Postoloprty – Zatímco v Postoloprtech se sešla výběrová komise pro výběr ředitele Městské policie na začátku minulého týdne, v Lounech se výběrové řízení na stejný post ředitele v Lounech, uskutečnila 1. prosince.

„Do našeho výběrového řízení se přihlásilo sedm uchazečů. Všichni se dostavili k pohovoru a kromě toho, že se komisi osobně představili a popsali svou dosavadní praxi, předložili i své představy o řízení městských strážníků. Všichni byli bodově ohodnoceni a z nich vzešel vítěz, kterého komise navrhla ke schválení radě města. Ta se sejde v pondělí 28. listopadu,“ řekl místostarosta Miroslav Solar, který byl také členem komise, ale zatím nechtěl prozradit jméno vítěze.
Na Městský úřad v Lounech se sešlo jedenáct přihlášek do výběrového řízení na ředitele městské policie za odcházejícího Zdeňka Valeše. „Ve čtvrtek se sešla výběrová komise poprvé, aby posoudila došlé přihlášky, zda obsahují všechny požadované dokumenty. Prvního prosince budou pak pozváni na pohovor nejžhavější kandidáti, kteří by měli předložit svou koncepci řízení městské policie,“ uvedla tajemnice úřadu Renáta Čapková.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video