V Postoloprtech šetří. Příští rok nebude Postmasopust

Pavel Macák 2011-12-11 00:24:00

Postoloprty – Vcelku rychle proběhlo středeční zastupitelstvo v Postoloprtech. Snad jediným problémem, nad kterým se delší dobu diskutovalo, byla varianta řešení způsobu regulace vytápěcího systému v základní škole. V celkovém projektu zateplení školského zařízení totiž chyběla regulace na patě budovy, což v důsledku znamená, že by se ve škole naplno topilo, i kdyby byly prázdniny a to by bylo vcelku nehospodárné. Instalace této regulace by stála zhruba 170 tisíc korun a podle propočtů by se měla vrátit během 15 měsíců. Proti tomuto záměru se ovšem zvedly hlasy některých zastupitelů, kteří požadovali nový tepelný audit, který by posoudil, zda takové zařízení je schopno zajistit teplo ve všech objektech školy rovnoměrně. To bylo také nakonec schváleno.

Ekonomický odbor pak předložil zastupitelům k prvnímu čtení návrh rozpočtu na příští rok, který předpokládá mnohem nižší příjmy než v uplynulých letech a to i přesto, že zastupitelstvo města schválilo před nedávnem zvýšení koeficientu daně z nemovitosti.
Projednán a schválen byl také aktuální seznam nemovitostí v majetku města a stažení nemovitostí Žižkova 323 s 334, Marxovo náměstí 74, Dvořákova ul. 577 a Hradiště 24 z nabídky prodeje. Schvalován byl také návrh akcí kulturního zařízení na příští rok, ze kterého byl po diskuzi vypuštěn Postmasopust a rada dostala za úkol zabývat se konáním městských slavností Porta Apostolorum.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video