Miliony do vodovodní sítě

Pavel Macák 2012-01-21 01:08:00

Louny – Rekonstrukci čističky odpadních vod v Postoloprtech dokončí v jarních měsících Severočeská vodárenská společnost.  Jde o největší stavbu v lounském regionu v celkovém finančním objemu 55 milionů korun. Pokračuje také výstavba vodovodu Ročov-Břínkov, který nahradí místní zdroj vody. Tato stavba, která byla zahájená v prosinci 2011, si vyžádá 11 milionů korun.

„Náplň investičního plánu na rok 2012 je sice schválena, ale běžně dochází ke změnám a aktualizacím konkrétních akcí (např. realizace stavby z důvodu koordinace s obcí). Proto je dopředu, v celkovém výčtu, neuvádíme. Stavby vždy avizujeme po podpisu smlouvy se zhotovitelem stavby, kdy je již zřejmý termín jejího zahájení a dokončení.
S odvoláním na výše uvedené vybírám právě připravované akce ze schváleného investičního plánu na rok 2012 pro oblast Žatecko – Lounsko, jsou to namátkou například rekonstrukce přivaděče Louny – Postoloprty, vodovodní přivaděč do Podbořany – Kaštice a Oploty,  rekonstrukce zásobovacího řadu pro Výškova u Počerad z Břvan, rekonstrukce kanalizace ve Vrchlického ulici v Žatci a rekonstrukce kanalizačního výtlaku v ulici Osvoboditelů rovněž v Žatci,“ uvedl tiskový mluvčí společnosti Jiří Hladík.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video