Úvod   /   Články   /   Autoři   /   Redakce
Porušuje město Louny zákon? Opozice tvrdí, že ano!

Louny – Město Louny přes několikeré tanečky s výběrovými řízeními, které nakonec byly vždy zrušeny, stále využívá k právním službám firmu, která radnici zastupovala už v dobách starostování Emila Volkmanna. I proto toto rozhodnutí stále vyvolává pochybnosti. Hlavně proto, že odměna externího advokáta se skládá nejen z paušální odměny, ale i z tak zvaných přísudků. 

Redakce 2013-03-24 00:09:00
Bobři kousek od Lubence

Lubenecko – Náš čtenář Lukáš Kuttelwascher z Lubence nám poslal zprávu o výskytu vzácných bobrů obecných jen kousek za hranicemi Podbořanska. Zveřejňujeme výsledky jeho zajímavého pozorování z lokality u Chyše:

Redakce 2013-03-21 00:51:00
Silnice Ročov - Louny bez korupce, zjistila policie

Ústí nad Labem – Oficiální vyrozumění od Policie České republiky obdržel v těchto dnech Krajský úřad Ústeckého kraje. Podle něj proběhla rekonstrukce silnice Louny – Ročov v souladu s platnými zákony a nedošlo žádnému předražení. Definitivně se tak potvrdilo, že výroky bývalého zaměstnance dotačního úřadu ROP Severozápad Leo Steinera z května loňského roku byly…

Redakce 2013-03-19 08:35:00
Nekončí peníze u někoho v kapse?

Černčice – Na naši redakci se obrátil jeden ze čtenářů s prosbou o pomoc. Chtěl by vysvětlit, kde mizí peníze, které dobrovolníci hází do kasy v kostele v Černčicích. 

Redakce 2013-03-04 00:45:00
Policisté se zaměřili na náklaďáky

Lounsko – Ve čtvrtek minulý týden se dopravní policisté společně s pracovníky Centra služeb pro silniční dopravu vydali na silnice lounského okresu, aby zkontrolovali nákladní vozidla. V průběhu dne se 29 řidičů pobrobilo dopravní kontrole, přičemž u třech z nich zjistili policisté porušení předpisů. Jednalo se o nedodržení povinných bezpečnostních přestávek, nedostatky…

Redakce 2013-03-03 00:43:00
Někdy jim stačí jídlo nebo postel

Louny – Ani preventivní namátkové kontroly rekreačních objektů, které v minulých dnech provedli policisté na území lounského okresu, je neuchránily před zloději. Ti z nich stále kradou, co se dá a kde se dá, nepohrdnou například různým železným šrotem volně loženým na pozemku, či se někdy třeba přijdou do chaty „jen“ najíst a vyspat. 

Redakce 2013-02-28 00:01:00
Pěstírnu konopí v Lipně zlikvidovala Přehrada

Lipno – Pěstírnu marihuany odhalili policisté v rodinném domě v obci Lipno. Na místě zadrželi při zásahu mladou cizinku. Ta se zde starala téměř o 900 rostlin konopí.

Redakce 2013-02-26 17:13:00
Zemřel Zdeněk Kovář

Louny, Žatec – Zdeněk Kovář, fotbalový hráč a funkcionář spjatý neodmyslitelně s FK Chmel Blšany a bydlící v Žatci, zahynul v sobotu nedaleko Loun při vážné dopravní nehodě.

Redakce 2013-02-26 16:53:00 2 fotografie
Fabia skončila v lenešickém rybníku

Lenešice – Včera večer skončila v lenešickém rybníku Škoda Fabia. Zraněný řidič naštěstí při příjezdu dobrovolných hasičů z Postoloprt a Lenešic a profesionálních požárníků z lounské stanice, byl už mimo vůz a byl předán k ošetření záchranářům. …

Redakce 2013-02-20 08:05:00
Školáka - hrdinu, přijela natáčet televize

Bitozeves – Dramatická událost se šťastným koncem se odehrála před rokem v sousedství bytového domu v Bitozevsi. Dvanáctiletý Bohouš Šatoplet si zde hrál s partou vrstevníků. Najednou k nim přiběhne velký pes. Všichni se rozutekli, jen malá…

Redakce 2013-02-19 16:11:00

Vydavatelství

Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč

Nabídky práce

Kurátor Chmelařského muzea - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: průvodcovské služby s komentovanými prohlídkami * zpracování účetních dokladů (evidence skladu, pokladny apod.) * účast na veletrzích cestovního ruchu a kulturních akcích ve městě * aktualizace webových stránek muzea a fb * obnova a realizace expozic muzea. Požadujeme: SŠ vzdělání zakončené maturitou * dobré komunikační dovednosti * základní znalost AJ * znalost NJ výhodou * praxe v cestovním ruchu výhodou * samostatnost, ochota učit se novým věcem. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Operátor CNC mechatronického soustruhu, obráběč kovů

Náplň práce: obsluha a programování CNC obráběcího centra (soustruhu) * stanovení obráběcích parametrů a sestavení nástrojů a materiálů * kontrola nastavení strojů a kontrola nástrojů, kontrola průběhu práce během výrobního procesu * provádění kontrolního měření vyráběných součástek pomocí různých měřících a zkušebních přístrojů. Požadujeme: SŠ/SOU vzdělání - technické strojní * znalost řídícího systému Fagor * znalost čtení technických výkresů * schopnost samostatně určit technologický postup soustružení a zvolit potřebné nástroje a materiály. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Strojní zámečník - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: výroba a montáž česacích linek * zámečnické a svářečské práce. Požadavky: SOU/SŠ vzdělání technické * svářečský kurz na kyslíko-acetylenové svářování plamenem * svářečský průkaz na svařování elektrickým obloukem v ochranné atmosféře. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video