Úvod   /   Články   /   Autoři   /   Veronika Salášková
Průšvih žateckých strážníků. Místo ve službě vysedávali v herně

Žatec – Dva ze žateckých strážníků si noční službu ozvláštnili návštěvou jedné z heren v Podměstí. Na tom by asi nebylo nic zvláštního, kdyby nebyli mimo trasu své hlídky, údajně se nepřevlékli do civilních šatů a nešli si prý sami zahrát na automatech. Pistole měli údajně uložit k barmance pod pult. Na podivné hlídce je osobně nachytal jejich nadřízený ředitel Městské…

Veronika Salášková 2013-08-16 05:05:00
Za vraty se prostírá 19. století

Žatec – Nový prostor pro pořádání koncertů, kulturních akcí či jen srazu spolužáků se nedávno otevřel v Žatci. Je jím Dvůr U svatého Jakuba v Jakubské ulici. Když projdete jeho vraty do dvora, ocitnete se rázem v devatenáctém století.

Veronika Salášková 2013-07-30 10:03:00
Podnikaví příjemci sociálních dávek. Zkouší získat peníze na novou ledničku

Žatec – Přizpůsobiví podnikavci vymýšlejí stále další a nové způsoby, jak si přilepšit a zneužít sociální systém. Nyní někteří z nich zkouší získat příspěvky od úřadu práce na zakoupení nového spotřebiče za potvrzení o likvidaci toho starého. Úspěch ale nemají zaručený, na příspěvek nemají nárok automaticky, ale musí splnit několik kritérií.

Veronika Salášková 2013-07-26 00:15:00
Vedoucí končí po půl roce

Žatec – Po půl roce končí ve funkci vedoucího odboru rozvoje a majetku města Pavel Mohaupt. Jeho vzdání se funkce vedení města přijalo, datoval ho ke konci šestiměsíčního zkušebního období k 31. červenci.

Veronika Salášková 2013-07-22 00:38:00
Žatecký pivovar připravil vlastní cyklistické dresy

Žatec – Žatecký pivovar se rozhodl ve spolupráci s dalšími třemi subjekty zhotovit cyklistické dresy. Ty se začaly na prodejnách pivovaru a v e-shopu prodávat od prvního dne letních prázdnin. Cyklisté se v nich už stačili podívat i do zahraničí.

Veronika Salášková 2013-07-18 14:57:00
Abychom nezapomněli

Žatec – Pietní vzpomínku na vypálení obce Český Malín uspořádalo u příležitosti 70. výročí této tragické události Sdružení Čechů z Volyně a jejich přátel. Uctění památky obyvatel této obce proběhlo přesně sedmdesát let po tomto krutém činu…

Veronika Salášková 2013-07-16 08:34:00
Výtky na chování nepřizpůsobivých jen pršely

Žatec – Místním, zdá se, začíná docházet trpělivost s romskými sousedy. Hned několik Žatečanů si stěžovalo na problematické soužití s Romy na červnovém jednání zastupitelů. Následně se rozpoutala dlouhá diskuze. Řešení ale nepřinesla.

Veronika Salášková 2013-07-14 00:24:00
Nemocnice musí šetřit. Snížila platy zaměstnancům

Žatec – Život nemocnici i jejím zaměstnancům komplikuje nová úhradová vyhláška. Žatecká nemocnice kvůli ní obdrží o 8,4 milionu korun méně než v loňském roce. Její vedení proto muselo přistoupit k úsporným opatřením. Jedním z nich je i snížení platu personálu.

Veronika Salášková 2013-06-22 00:23:00
Přívalový déšť a blesková povodeň vyplavily Radíčeves

Radíčeves – Prudký přívalový déšť v neděli odpoledne rozehnal nejen řadu akcí, ale způsobil i bleskové lokální záplavy. V Radíčevsi voda z polí a místního potoka postihla několik rodinných domů. Vyplavila zahrady, sklepy a i obytné prostory domu.…

Veronika Salášková 2013-06-11 10:19:00
Dnes poputují za tejemstvím

Žatec – Putování za sedmero Žateckými tajemstvími si pro děti a jejich rodiče připravili organizátoři Měsíce pro rodinu na sobotu 8. června. Start je v 15 hodin v Klášterní zahradě.

Veronika Salášková 2013-06-08 00:22:00

Vydavatelství

Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč

Nabídky práce

Kurátor Chmelařského muzea - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: průvodcovské služby s komentovanými prohlídkami * zpracování účetních dokladů (evidence skladu, pokladny apod.) * účast na veletrzích cestovního ruchu a kulturních akcích ve městě * aktualizace webových stránek muzea a fb * obnova a realizace expozic muzea. Požadujeme: SŠ vzdělání zakončené maturitou * dobré komunikační dovednosti * základní znalost AJ * znalost NJ výhodou * praxe v cestovním ruchu výhodou * samostatnost, ochota učit se novým věcem. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Operátor CNC mechatronického soustruhu, obráběč kovů

Náplň práce: obsluha a programování CNC obráběcího centra (soustruhu) * stanovení obráběcích parametrů a sestavení nástrojů a materiálů * kontrola nastavení strojů a kontrola nástrojů, kontrola průběhu práce během výrobního procesu * provádění kontrolního měření vyráběných součástek pomocí různých měřících a zkušebních přístrojů. Požadujeme: SŠ/SOU vzdělání - technické strojní * znalost řídícího systému Fagor * znalost čtení technických výkresů * schopnost samostatně určit technologický postup soustružení a zvolit potřebné nástroje a materiály. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Strojní zámečník - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: výroba a montáž česacích linek * zámečnické a svářečské práce. Požadavky: SOU/SŠ vzdělání technické * svářečský kurz na kyslíko-acetylenové svářování plamenem * svářečský průkaz na svařování elektrickým obloukem v ochranné atmosféře. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video