Dům 2023 na lounském výstavišti oslaví 30. výročí

Lucie Steklá 2023-08-31 07:52:18

Louny - Výstava pro všechny, kteří staví, rekonstruují a chtějí si své bydlení vylepšit, se chystá na víkend do Loun. Návštěvníci se mohou těšit na tradičně bohatou nabídku z oblasti stavby, bydlení a zahrady. Výstava s názvem DŮM 2023 navíc letos slaví 30. narozeniny. Na výstavě se budou prezentovat firmy, které nabízejí altány, pergoly, zahradní nábytek… Své si na výstavě najdou i drobní kutilové a řemeslníci, kteří zde naleznou různé nářadí a nástroje. Chybět nebudou zahradnické firmy se vším pro vegetaci vaší zahrady. Na své si tak přijdou všichni zahrádkáři a milovníci rostlin, společnost nabízející koupací sudy a sudové sauny.


Výstaviště své brány otevře od pátku 1. do neděle 3. srpna. Výstava ,,Dům“ letos proběhne na lounském výstavišti již po třicáté, tentokrát s přídomkem ,,Dům 2023“. ,,Představí se zde přes sto čtyřicet vystavovatelů, kteří nabídnou nepřeberné množství zajímavých výrobků a služeb. Veletrh je aktuální přehlídkou novinek z oblasti stavby, bydlení a zahrady. Řada vystavovatelů nachystala zajímavé slevy!“ uvedla Štěpánka Portz z pořadatelské firmy Diamant Expo.

Ta opět pro návštěvníky připravila soutěž, do které vystavovatelé věnovali ceny. Každá vstupenka je slosovatelná. Stačí pouze vyplnit zadní stranu vstupenky a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě na Vás usměje štěstí a stanete se majitelem některé ze zajímavých cen.

Pro děti je zde k dispozici velké dětské hřiště, jízdy na koních a kolotoče. ,,Dojmy z výstavy a diskuse, co nové-ho pořídit pro dům, byt, zahradu, můžete probrat v krásné prvorepublikové kavárně v pavilonu A. Výstava je dob-rým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Motto výstavy je Výstava DŮM 2023 – výstava pro všechny, kteří bydlí a chtějí bydlet lépe!“ dodala Š. Portz.

V pavilonu E se tradičně představí firmy se širokou škálou nábytku a doplňků. Na výstavě bude široké zastoupení společností z oblasti vytápění a tepelných čerpadel. Většinu z nich nalez-nete v pavilonu D a na venkovní ploše. Expozici na výstavě bude mít i Státní fond životního prostředí, který Vám poradí s dotačními tituly. Kdo zařizuje svůj dům nebo byt určitě si vybere.

Návštěvníci na výstavišti najdou i firmy zabývající se veškerými stavebními pracemi v domech i bytech, např.: vysoušení a sanace vlhkého zdiva, za-teplení a odvětrávání fasád, plotové systémy, nátěrové systémy. Dále zde budou výrobci a prodejci střech, střešních krytin, ale i vystavovatelé nabízející dřevostavby a dřevoplastové podlahy. (lus)


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video