Úvod   /   Archív
Nejlepší kočárky jsou od popelnic, říká s úsměvem…

Sběratelství je o vášni a emocích. Zápal pro sbírku starých kočárků si vypěstovala i Jana Holštajnová z Klučku. Společně se svým manželem Pavlem renovují a navrací lesk retro kočárkům ze 30. až 90. let. Nádherné kousky ze sbírky Jany Holštajnové…

Hedvika Mašková 2021-02-18 13:30:00
Obnovená alej a cesta ke kapličce na Předměstí

Louny (lus) V závěru loňského roku byla dokončena obnova stromořadí podél zaniklé cesty, která vede ke kapličce a lesu Louny – Předměstí.

Lucie Steklá 2021-02-18 13:14:34 4 fotografie
Tragická nehoda uzavřela silnici u Panenského Týnce

Jednotka ze stanice Louny a dobrovolná jednotka z Panenského Týnce zasahují u dopravní nehody dvou osobních aut u Panenského Týnce.

Lucie Steklá 2021-02-18 08:46:00 4 fotografie
Nevzhledný přístavek zmizel

KADAŇ (r) — Revitalizaci prostranství před obchodním domem Prior a sousední zástavbou dokončili v minulých dnech v Kadani. Došlo k přemístění zastávky MHD a odstranění telefonní budky, ale nejviditelnějším zásahem bylo odbourání bočního přístřešku…

Redakce 2021-02-18 07:37:00
Otužilce do řeky nepustila zvýšená hladina řeky

Otužilci se o první únorový víkend do Ohře neponořili. Sice by se letošní ,,smočení v Ohři“ nebylo kvůli omezení shromažďování hromadnou akcí, ale za dodržení daných podmínek by se uspořádat dala, akci zrušila zvýšená hladina řeky Ohře.

Lucie Steklá 2021-02-17 18:00:00 10 fotografií
Nebezpečný sněhový převis na střeše budovy ohrožoval…

POSTOLOPRTY - Dnes dopoledne vyjížděla jednotka sboru dobrovolných hasičů v Postoloprtech s výškovou technikou do areálu základní školy na Draguši, kde se tvořil nad hlavním vchodem budovy nebezpečný sněhový převis, který hrozil svým pádem. Místním…

Redakce 2021-02-17 16:04:00 4 fotografie
Plavecké závody v nové hale se mohou konat díky mobilnímu…

Louny (lus) Novou plaveckou halu si návštěvníci zatím moc neužili. Veřejnost ji mohla kvůli covidovým opatřením navštívit od jejího otevření 11. září jen po dobu osma-dvaceti dní. Kdy se bazény budou moci otevřít, zatím není jasné. V Lounech navíc…

Lucie Steklá 2021-02-17 15:57:00
Lounské očkovací centrum je připravené

Očkovat se v něm má začít v březnu, do té doby budou oočkováni zaměstnanci nemocnice a část praktických lékařů.

Lucie Steklá 2021-02-17 13:51:00
Očkování veřejnosti začalo. Vakcinační centrum vzniklo na…

Očkovací centrum pro veřejnost se v areálu žatecké nemocnice nachází na dětském oddělení. Fungovat začalo předminulý týden, kdy personál proočkoval prvních devadesát šest lidí, mezi nimi byli zdravotníci i senioři.

Hedvika Mašková 2021-02-17 13:30:00
Přichází obleva: pozor na padající sníh ze střech, zamrzlé…

Středeční ráno s sebou přineslo na řade míst republiky i okresu Louny ledovku na silnicích, kterou vystřídala obleva. Pozor si dávejte na padající sníh ze střech. Zamrzlé rybníky a vodní nádrže také nejsou bezpečné!

Lucie Steklá 2021-02-17 12:34:29 2 fotografie

Vydavatelství

Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč

Nabídky práce

Kurátor Chmelařského muzea - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: průvodcovské služby s komentovanými prohlídkami * zpracování účetních dokladů (evidence skladu, pokladny apod.) * účast na veletrzích cestovního ruchu a kulturních akcích ve městě * aktualizace webových stránek muzea a fb * obnova a realizace expozic muzea. Požadujeme: SŠ vzdělání zakončené maturitou * dobré komunikační dovednosti * základní znalost AJ * znalost NJ výhodou * praxe v cestovním ruchu výhodou * samostatnost, ochota učit se novým věcem. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Operátor CNC mechatronického soustruhu, obráběč kovů

Náplň práce: obsluha a programování CNC obráběcího centra (soustruhu) * stanovení obráběcích parametrů a sestavení nástrojů a materiálů * kontrola nastavení strojů a kontrola nástrojů, kontrola průběhu práce během výrobního procesu * provádění kontrolního měření vyráběných součástek pomocí různých měřících a zkušebních přístrojů. Požadujeme: SŠ/SOU vzdělání - technické strojní * znalost řídícího systému Fagor * znalost čtení technických výkresů * schopnost samostatně určit technologický postup soustružení a zvolit potřebné nástroje a materiály. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Strojní zámečník - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: výroba a montáž česacích linek * zámečnické a svářečské práce. Požadavky: SOU/SŠ vzdělání technické * svářečský kurz na kyslíko-acetylenové svářování plamenem * svářečský průkaz na svařování elektrickým obloukem v ochranné atmosféře. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video